Website Cultuurland Advies

Cultuurland webdesign

Restyling van alle uitingen van Cultuurland Advies. De website neemt daar een belangrijke plaats in.

KNHS Online magazine Paard & Organisatie

KNHS Paard&Organisatie

Een mooi, interactief online magazine. Geen platte pdf’s meer, maar sprekende visuele content, leesbaar op ieder device.

Huisstijl Van der Knaaphal

In opdracht van gemeente Ede ontwikkelen we de huisstijl voor de nieuwe topsporthal.

Campagne Identificatie en Registratie

Chippen en registreren is belangrijk en soms verplicht.
Jaarlijks lopen in Nederland duizenden katten, honden en andere huisdieren weg. Voor dieren die geen chip hebben en niet in een databank zijn geregistreerd, is het vrijwel onmogelijk om de eigenaar terug te vinden.
Chip je huisdier en laat het registreren bij backhomeclub.nl.

Strategisch beleidsplan

Cultuur is voor iedereen.
Cultura inspireert, verrijkt en verbindt.

KNHS Young Leaders Program

De KNHS levert een prominente bijdrage aan de ontwikkeling van de jeugd op het gebied van sociale, mentale en maatschappelijke vaardigheden met het ‘Young Leaders Program’. In dit programma ontmoeten sport en de maatschappij elkaar en worden deelnemers niet alleen fysiek uitgedaagd maar ontwikkelen ze tegelijkertijd waardevolle vaardigheden die bijdragen aan succesvolle deelname in de huidige maatschappij.
De KNHS heeft op 15 juni 2017 met het Young Leaders Program de DNA Award gewonnen in de categorie ‘Vernieuwer-vereniging’. De Nederlandse Associatie is een vereniging van, voor en door verenigingen en heeft jaarlijks een prijs voor de beste, meest opvallende en inspirerende Vernieuwer.

Wij voorzien dit programma van een eigen logo en huisstijl. Met middelen zoals badges, een paspoort, boekjes en posters.

Cultura Cursussen

Ter promotie van de de cursussen gaan we flink aan de slag: A0 postercampagne, unieke life-size panelen, advertenties en flyers.
En de nodige promotie via social media.

CD kinder- en tienerkoor Jedaja

Voor dit tweede album van Jedaja – “Ik bén ’t” – verzorgden we wederom de fotografie en het ontwerp van de CD-inlay en ander promotiemateriaal.

Werving nieuwe directeur

Voor de werving van een nieuwe directeur maken we een advertentie voor de regionale krant, een filmpje voor website en social media en een online, interactieve advertentie.

Energieloket Barneveld

Barneveld werkt hard aan een duurzame toekomst.
De gemeente doet dit samen met inwoners, ondernemers en instellingen. De gemeente Barneveld stimuleert daarom verschillende initiatieven om energie te besparen en duurzaamheid te bevorderen. Kijk op de website energieloketbarneveld.nl.

Jouw energie maakt het verschil is het overkoepelend thema waarbij alle communicatie-uitingen hun vorm en doel krijgen.

1 2 3 5