Online magazine

Bekijk hier ons werk in het online magazine

Website Cultuurland Advies

Cultuurland webdesign

Restyling van alle uitingen van Cultuurland Advies. De website neemt daar een belangrijke plaats in.

KNHS Online magazine Paard & Organisatie

KNHS Paard&Organisatie

Een mooi, interactief online magazine. Geen platte pdf’s meer, maar sprekende visuele content, leesbaar op ieder device.

Huisstijl Van der Knaaphal

In opdracht van gemeente Ede ontwikkelen we de huisstijl voor de nieuwe topsporthal.

Campagne Identificatie en Registratie

Chippen en registreren is belangrijk en soms verplicht.
Jaarlijks lopen in Nederland duizenden katten, honden en andere huisdieren weg. Voor dieren die geen chip hebben en niet in een databank zijn geregistreerd, is het vrijwel onmogelijk om de eigenaar terug te vinden.
Chip je huisdier en laat het registreren bij backhomeclub.nl.

KNHS Young Leaders Program

De KNHS levert een prominente bijdrage aan de ontwikkeling van de jeugd op het gebied van sociale, mentale en maatschappelijke vaardigheden met het ‘Young Leaders Program’. In dit programma ontmoeten sport en de maatschappij elkaar en worden deelnemers niet alleen fysiek uitgedaagd maar ontwikkelen ze tegelijkertijd waardevolle vaardigheden die bijdragen aan succesvolle deelname in de huidige maatschappij.
De KNHS heeft op 15 juni 2017 met het Young Leaders Program de DNA Award gewonnen in de categorie ‘Vernieuwer-vereniging’. De Nederlandse Associatie is een vereniging van, voor en door verenigingen en heeft jaarlijks een prijs voor de beste, meest opvallende en inspirerende Vernieuwer.

Wij voorzien dit programma van een eigen logo en huisstijl. Met middelen zoals badges, een paspoort, boekjes en posters.

CD kinder- en tienerkoor Jedaja

Voor dit tweede album van Jedaja – “Ik bén ’t” – verzorgden we wederom de fotografie en het ontwerp van de CD-inlay en ander promotiemateriaal.

Energieloket Barneveld

Barneveld werkt hard aan een duurzame toekomst.
De gemeente doet dit samen met inwoners, ondernemers en instellingen. De gemeente Barneveld stimuleert daarom verschillende initiatieven om energie te besparen en duurzaamheid te bevorderen. Kijk op de website energieloketbarneveld.nl.

Jouw energie maakt het verschil is het overkoepelend thema waarbij alle communicatie-uitingen hun vorm en doel krijgen.

Campagne “lol met je knol”

Deel je plezier. Gebruik #lolmetjeknol en post je leukste foto’s op Instagram of Facebook en maak kans op mooie prijzen.
In de ‘lol met je knol-competitie’ draait om de relatie en het plezier tussen paard of pony en de eigenaar.

We maken een logo, een storyboard voor de animatiefilm en de montage. Onze illustrator Arie van Vliet zorgt voor de sprekende en dynamische tekeningen!

KNHS – Het Ruiter- en Menbewijs

We maken de logo’s en de huisstijlelementen.
Daarbij brochures, folders, posters, lesboeken en veel meer.

1 2