KNHS Online magazine Paard & Organisatie

KNHS Paard&Organisatie

Een mooi, interactief online magazine. Geen platte pdf’s meer, maar sprekende visuele content, leesbaar op ieder device.

Boeken, boeken en boeken

In tien jaar tijd zijn er al veel boeken vormgegeven, opgemaakt en gedrukt.

Campagne “lol met je knol”

Deel je plezier. Gebruik #lolmetjeknol en post je leukste foto’s op Instagram of Facebook en maak kans op mooie prijzen.
In de ‘lol met je knol-competitie’ draait om de relatie en het plezier tussen paard of pony en de eigenaar.

We maken een logo, een storyboard voor de animatiefilm en de montage. Onze illustrator Arie van Vliet zorgt voor de sprekende en dynamische tekeningen!

Ruiteropleiding KNHS

Wil je graag leren paardrijden of nóg beter leren rijden? Volg dan de officiële ruiteropleiding van de FNRS en KNHS. Dat kan met een manegepaard of met je eigen paard op maar liefst 750 locaties in Nederland. De ruiteropleiding bestaat uit drie fasen (brons, zilver en goud) en leidt op van eerste paardrijles tot en met het hoogst haalbare niveau.

We maken het logo, de bijpassende huisstijlelementen, boeken, posters, advertenties en banners.

KNHS Young Leaders Program

De KNHS levert een prominente bijdrage aan de ontwikkeling van de jeugd op het gebied van sociale, mentale en maatschappelijke vaardigheden met het ‘Young Leaders Program’. In dit programma ontmoeten sport en de maatschappij elkaar en worden deelnemers niet alleen fysiek uitgedaagd maar ontwikkelen ze tegelijkertijd waardevolle vaardigheden die bijdragen aan succesvolle deelname in de huidige maatschappij.
De KNHS heeft op 15 juni 2017 met het Young Leaders Program de DNA Award gewonnen in de categorie ‘Vernieuwer-vereniging’. De Nederlandse Associatie is een vereniging van, voor en door verenigingen en heeft jaarlijks een prijs voor de beste, meest opvallende en inspirerende Vernieuwer.

Wij voorzien dit programma van een eigen logo en huisstijl. Met middelen zoals badges, een paspoort, boekjes en posters.

KNHS – Het Ruiter- en Menbewijs

We maken de logo’s en de huisstijlelementen.
Daarbij brochures, folders, posters, lesboeken en veel meer.